Sanna

Tarzanbadet

Publicerad 2009-06-30 23:42:27 i Mitt Sanna,

Idag Åkte jag och Zillah till Tarzanbadet, ligger utanför Tierp i Västland. Ett bad efter temnarån med lianer.
vi bada, eller mer att jag badade, zillah doppa sig typ. Jag hade gjort en jätte god pastasallad till oss, köpt annanas, vitlöksbröd och cola. Snacka om underbart gått och speciellt ätande i solen vi vattnet med bra sällskap.
Efter att vi hade solat och badat så var vi väldigt nöjda och åkte med 16.05 bussen hem till mig. vi tog filten och lag oss på gården och käka salladen igen och prata om allt och inget. Vi tog också en cykel tur några timmar efter, vi cykla en lång bit.
Och nu åkte hon hem med 22.35 tåget till Örbyhus igen.









Mer bilder kommer imorgon, bara Zillah skickar !


Brorsan kom på besök och visa sin nya motorcykel

Vit bikini 24/7?

Publicerad 2009-06-29 19:51:06 i Mitt Sanna,

Haha japp det är precis vad jag har fått!
Jag och Malin har varit i Öregrund hela dagen. Resultatet blir ju vit bikini, Jag har blivit lite röd men det svider inte så det gör inget.
Vi vakna iallafall klockan 8 på morgonen (jag vaknar i vanligafall 12-14 tiden), åt frukost och tog det lugnt. Vid 10 tiden åkte vi in till Öregrund. Köpte mat och en massa vatten. Mötte Malins kompisar och gick till klipporna, vi badade, sola en massa, spela kort, lyssna på musik och jag träffa mina kusin och min farbrors fru. Sen sista timmen så somna jag, inte så smart.. Man blir så konstig av att sova i solen, ont i huvudet och sånt.
Men nu känns allt bra efter jag duschade, drack vatten och satt i skuggan.

Ikväll så kanske jag ska träffa Fia, tänk det var typ 2 veckor sen vi träffades ! helt sjuk! Saknar henne.
Och så ska jag Joina Jeppe när han äter.

Bilder kommer senare.. glömde sladden hemma

Tomorrow is another day

Publicerad 2009-06-28 18:16:35 i Mitt Sanna,

Sitter på tåget till Uppsala. Ska till gränby centrum och shoppa och vänta på Malin. Vi ska hem till henne i Alunda. Bara ta det lugnt och umgås. Imorgon ska vi till Öregrund och sola och bada, ska bli jätte mysigt och kanske blir min deput dopp för sommareb 2009. för senast jag badade var förra sommaren, så det var ett tag sen.

Idag hade jag tänkt att shoppa:

- Ett par svarta bikinitrosor ( eller färgade, beror på )
- Billig klänning tills imorron
- något krimskrams
 Och så tänkte jag hälsa på Mallan på Espresso house.

 
Min klänning som jag köpte i tierp, Jätte mysig att ha mot kvällen.

En heldag med Zillah

Publicerad 2009-06-28 12:49:37 i Mitt Sanna,

Dagen började med att jag vakna och sedan ringde jag Zillah. hon kom hit vid 2 tiden. Vi köpte salladstillbehör, vattenmelon och en massa läsk, det var så fruktansvärt varmt ute! Gick hem till mig och lag oss i skuggan och skärde upp melon, låg och pratade i timmar och allt och inget. Som jag och Zillah prata om, att man alltid ska hitta på saker med sina kompisar, det går lika bra och lika kul att bara ta det lugnt i solen.
Sen vid 18.00 tiden så börja vi fixa oss. Duschade och sminka oss, osv. Zillah gjorde drinkar till oss som vi smutta på när vi fixa oss.
Vi åkte med 21.05 tåget in till Uppsala. Vi hade med oss lite dricka så vi satt oss i statsparken efter ån. Satt och prata till typ 22.30- då gick vi till gillet, och där var det tömmning i baren, så jag köpte en cosmo som kosta 60.- ! Zillah köpte också en cosmo. Satt där ett tag och prata om en massa. tills vi börja röra oss ner till Salt för att möta Andreas. På vägen mötte vi Andre och gänget. Vi hann inte in till Salt för vi gick vidare till Red room. Åkte 02.20 bussen hem, bussen var helt packad! haha fast det var en rolig bussresa hem.

Tack för en jätte rolig dag Zillah! måste göras om.
















Grillning

Publicerad 2009-06-26 23:04:50 i Mitt Sanna,

Har nyss ätit grillat, måste vara det godaste som man kan äta på sommaren.
Och har nyss nattat spidermannen och det börjar bli väldigt kallt, iallafall för mín smak.
Fia ska ringa snart så ska väll prata med henne en stund också innan jag går och lägger mig. För imorgon är en ny dag och jag måste bli brun!



Min nya kamera

Publicerad 2009-06-26 19:25:08 i Mitt Sanna,

Min nya kamera blev en samsung, snyggt grön med slipad stål och snacka om att den är bra.
ska visa lite bilder.

Idag åkte jag och mamma till Valbo och köpte min kamera som jag nu har varit utan i 1 månad?
det gick fort, hitta en på en gång. Mamma kolla också på diskmaskin, jag hitta en as snygg ROSA tvättmaskin med ho. Mamma lika kär som jag. efter Valbo handlandet så käka vi donken, guuud vad jag har längtat efter det, mmmm.
när vi kom till tierp så skjusa mamma mig till pappa på engång, skulle sotera oferter och kvitton. Tog mig 2timmar ! inte så konstigt om man tänker på att det var ofätter ända ifrån februari. När det var klart så fixa vi mitt mobilabredband som hade kommit, så nu kan jag surfa över allt :)
När jag kom hem så började jag ladda in bilder ifrån min nya kamera och gamla bilder med (samma minneskort som i den andra kameran som jag hade.) Och nu sitter jag och  njuter i solen och mysar med min misse Kattis. Är inte livet underbart?
Prata med Fia nyss. Fy fan vad jag saknar henne, haha tror inte vi har varit ifrån varandra så här länge? Men nästa helg ska vi till hennes morfars stuga i Värmland. Men som vi 2 är så kommer det inte bli av, men hoppas!

- Girl I'm not leaving now.


Först lite bilder ifrån förra kameran

Studenten 09







Gävle med Fia

   


 
Bilder ifrån idag


 


Jag på pappas jobb.


 


hemma


 


Busiga Kattis


Theas öga


Spindelmannen kom på besök









 

Sunshiny day

Publicerad 2009-06-25 22:13:12 i Mitt Sanna,

Idag vakna jag väldigt sent, klockan 13, känns lite synd för det var så himla varmt och fint väder men Inte så konstigt att jag vakna sent när jag och fia hade pratat till säkert 04.30 på morgonen.
jag gick iallafall upp och börja fixa mig för jag skulle vara hos sköterskan klockan 14.00 gick igenom vad jag skulle träna på. Så snart ska jag göra ett prov så jag har behörighet att ge medecin istället för henne.
Efter den vistelsen så gick jag till studio 3 (en frisör) som har världens bästa silverschampoo, skojar inte om du har det mer än 1 minut så blir det grått. Hon varnade mig att blanda ut det och inte ha så länge för hon tyckte jag hade en bra ljusfärg nu, mohaha jag vet redan schampoos otroliga krafter. Alla andra silvermedel kan slänga sig i väggen!
Efter att jag varit där så gick jag till Tierps klädsaffär för unga, de hade visst rea-rensning. allt var halva-priset. Så jag köpte en klänning med mönster på, för 149:- som hade kostat typ 299:- ifrån början.
Sen gick jag till jobbet och idag gick det jätte bra, gjorde allt själv. Och jag som var orolig att jag skulle göra bort mig? haha helt otroligt har jag inte gjort den, än.......
Men nu måste jag få tag på Fia som har smått trackat mig. Har inte hört för jag har alltid mobilen på ljudlöst och aldrig på mig den när jag jobbar. Sen måste jag sova för jag ska jobba hos pappa imorgon, han har bokslut på måndag så måste dit och fixa kvittorna och allt sånt.



Bilder på inköpet kommer i helgen, som sagt har jag inge kamera och den ska jag få i helgen, som mamma har lovat. Fast får se hur mamma håller de löftet..


Det dunderbara silver schampot ! :D ( artego silvershampoo )

09-06-24

Publicerad 2009-06-24 19:21:53 i Mitt Sanna,

Idag var samma som igår.

Vakna av mygg
Gick till Therese och vi gick ner på Tierp centrum, jag köpte vattenmelon, sofismode och vatten till hundarna som höll på att smälta bort.
Kom hem till therese, vi skärde upp vattenmelonen och satte oss på balkongen. Therese läste sin bok och jag min tidning.
Och nu ska jag fixa mig till jobbet. Börjar kl halv 8 typ.

09-06-23

Publicerad 2009-06-23 22:25:33 i Mitt Sanna,

Jag vaknade vid 12 tiden att myggen attakerade mig och att det kliade överallt så gick upp och börja förbereda mig för solen. Smörjde in mig och satt på mig bikinin och gjorde ordning lite frukost som var fil och müsli, vek ut solsängen på gården med glajjerna på och min misse kattis höll sällskap, mmn en sån skönt stund kan verkligen förändra ett dåligt morgon humör till något bra. Efter en stund så blev det ganska tråkigt att ligga där i solsängen bara. Så hörde jag att grannhunden Akira ( en liten chiuaiua) skällde, eller mer pep som en leksak... Så jag och min hund Thea gick över, alla huandar låg och vila i skuggan och lika Therese. Vi prata en massa om allt och inget, fika mozzarella stick och te. Sen vid 14.45 var jag tvungen att gå för jobbet kallade.

på jobbet gick bra, lärde mig en hel del, men behöver lära mig mer, men ska jobba imorgon.

09-06-22

Publicerad 2009-06-22 20:05:15 i Mitt Sanna,

Jag har funderat om jag ska klippa mitt hår kortare. För igentligen är det något jag måste! Mitt hår har aldrig vart så här slitet som det är nu! Blir så ledsen :( att man förstör sitt eget hår med blondering och färgning, plattning och lockning, igentligen inte så konstigt hur man ser ut i skallen då?!

Vad tycker ? kortare eller lida med långt slitet hår?

  
Slitet långt hår?

 
Kortare`oslitet hår?

09-06-22

Publicerad 2009-06-22 17:53:31 i Mitt Sanna,

Nu har min älskling kommit, jag är fan kär :) Tänk att man kan älska sin dator, hahah nej men den är verkligen rå snygg och lagom storlek.
¨
Det är en hp, 14 tum. Min bäbis !


Litet smakprov på min cam som är inbyggd i datan
Var osminkad då rita lite istället :)

09-06-22

Publicerad 2009-06-22 13:50:06 i Mitt Sanna,

Jaaaaaaaaa!   Idag kan jag hämta min älskade data som jag har väntat på i 3 veckor! Min egna lilla bäbis! en hp 14 tum, cam, inbyggt mobilt modem och så mkt mer !
Så nu måste jag lägga in allt som jag har på mammas data till min extra hårddisk och sen överföra det viktigaste.
Sen ska jag sitta hela kvällen och peta och känna, prova på allt som min dator kan erbjuda mig! Fast det som är synd är att det är vista, men jag lär mig säkert jätte bra :) åhhhhh det är som julafton igen ! För jag vet ändå inte riktigt vad jag ska få, sa mina önkemål genom en telefon och så hitta data-killen en som passa mina önskemål bäst. Haha lite kompiskt att jag kan vara så pirrig för en dator. Och på lördag ska jag få en ny kamera ! ( om nu mamma håller det hon lovar)


haha kolla nyss runt på datan och hitta denna! vad tänkte jag med håret ?!

09-06-21

Publicerad 2009-06-21 15:40:48 i Mitt Sanna,

Nu har jag ändrat om min blogg design. Blev ganska bra om jag får säga det själv :)

Och nu har Jeppe klagat att min bogg har blivit tråkig för att jag skrev lite och har inga bilder.
Så jag får väll skriva ett extra långt inlägg idag !

Idag vakna jag halv 1, snacka om sent, fast inte så konstigt om man tänker på att jag lag mig halv 3 i natt.
Det var verkligen underhållande på Lollos fest. Drack hotshot och sjöng singstar. Det jobbigaste var alla mygg och knot, det är helt sjukt att man glömmer allt sånt när man längtar efter sommaren, för det var så mycket så jag hellre skulle sitta inne än ute i sommarnatten.

Idag planeras det att åka ut på sjön. Vill faktist bada måste göra mitt premiär dopp och premiär på att åka båt. Fast solen har gått i moln men ska inte klaga för det är verkligen sommarvarmt.
Idag ska jag kanske också prova på lite på mitt sommarjobb, är tvungen för att kunna göra alla moment rätt. Men tror jag hoppar över och gör dom 2 ggr i veckan istället. För lättare att göra det närmare min första riktiga jobbdag som börjar 1 juli.

09-06-20

Publicerad 2009-06-20 22:35:06 i Mitt Sanna,

Nu har jag ätit grillat, lika gott som jag hade tänkt mig.

Alltså bloggen ser så tom ut, inga bilder bara en rabblande text. Men bara en vecka kvar tills mamma ska köpa mig en ny kamera! En låååång vecka, men ska få min dator på måndag, som de sa iallafall på IT-affären i Tierp (det har tagit dem ca 3 veckor att fixa en dator, yippie ! ) Nej men den är det cam på så lite bilder blir det nog.

Nu ska jag ut och joina festen som Lollo har. Sjunga lite singstar med Ida (min bröllops polare, hehe )

09-06-20

Publicerad 2009-06-20 18:26:37 i Mitt Sanna,

Nu har det vart midsommarafton. Var nykter hela midsommaren (drack inte ens en droppe). Så det känns väldigt bra!
Det blir alltid kaos när man själv är nykter eller så är det att man inte är lika medveten om vad som händer när man är full.

idag har kusin lollo 5kamp och grillning och sånt, jag har gått och gömt mig hos håkan och burrat ner mig i soffan med datan i knät. Orkar knappt med att vara med så mycket folk, undra vad som händer med mig?

Nej nu måste jag vara lite social med det andra och äta grillat, mums :)

09-06-19

Publicerad 2009-06-19 13:15:14 i Mitt Sanna,

Glad midsommar!

Idag blir det faktist lugnt hela dagen, inge festande för mig, bara har det mysigt med mamma och familjen mattsson.


Upptaderar mer sen....

09-06-18

Publicerad 2009-06-18 20:35:05 i Mitt Sanna,

Nu måste jag börja ta tag i min kropp. Snacka om jag har svällt dom senaste månaderna!!
kan bero på olika saker som har hänt ´+ lathet...
Men efter midsommar är det slut med mkt mat och onyttig,
Jag lärde mig mycket av Amanda. Hon har slutat ätit onyttigt. Och hon har gått ner 8 kg ! helt sjukt, Snacka om hur snygg kropp jag skulle ha om jag gick ner 8 kg. Jag skulle väga 53 kg! snacka om den perfekta vikten.

Lite batnings tips:

5 tips vid bantning:

#1 Drick mycket vatten.
Två liter är det minsta du bör dricka.
När du jobbar för att gå ner i vikt behöver kroppen kunna transportera ut slaggprodukter. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller inte är vatten viktigt för din hälsa.

#2 Hitta en bantning som passar dig.
Du ska inte vara hungrig eller sugen under din viktminskning, i allfall inte ofta.
Om du är det kommer du inte att lyckas gå ner i vikt i längden.

#3 Ät mellanmål.
Mellanmål bör du äta oavsett om du bantar eller inte. Du kommer att må bättre och din kropp kommer att kunna gå ner snabbare. Frukt och grönsaker är perfekt som mellanmål. Om du väger väldigt mycket kan du behöva använda dig av ett proteintillskott under din viktminskning. Annars finns det bra alternativ i livsmedelsbutiken. Broccoli och keso är två bra alternativ du med fördel kan äta.

#4 Ät mycket protein.
Forskning visar på vikten av att du får i dig tillräckligt med protein. Om du vill gå ner i vikt eller om du har en helt normal vikt är detta viktigt. En pulver diet kanske kan hjälpa dig? Men passa dig för pulverdieter som innehåller för lite protein.
För vad är meningen med en viktminskning som minskar din muskelmassa?

#5 Motionera.
Att röra på sig för att gå ner i vikt är inget måste.
I allfall inte om du har en normal förbränning, men du mår bra av att röra på dig och din bantning går snabbare.
Du behöver inte springa flera mil i veckan utan gör någonting du tycker är roligt. En tumregel är att du ska försöka aktivera dig under en längre tid istället för att göra något på bara 10minuter.
Om du till exempel springer två kilometer så snabbt du bara orkar hinner inte kroppen börja förbränna innan du är klar.
Att gå fem kilometer i raskt tempo är snarare att föredra för dig som vill gå ner i vikt.


Frukosten är alltid densamma


En varm dryck utan socker eller med sötningsmedlet aspartam (välj gärna grönt te), en fettsnål yoghurt, en skiva fullkornsbröd eller knäckebröd (alternativt havregryn i naturlig form), minikeso som pålägg och frukt (alternativt färskpressad fruktjuice). Glöm inte att du bör dricka minst 1,5 liter vätska under dagens lopp.

Måndag 1


Lunch


  • 150g kalkonkött skuret i tärningar och stekt i en tesked olivolja
  • 200g kokta grönsaker - eller potatis
  • 1 sockerfri yoghurt eller keso

Middag


  • 1 tallrik soppa bestående av valfria färska grönsaker utan potatis
  • 2 skivor fettfri kokt skinka
  • 1 frukt

Tisdag 2


Lunch


  • ½ melon
  • 2 skivor bayonneskinka
  • haricots verts stekta i 1 matsked olivolja
  • 1 frukt

Middag


  • gurksallad + sås av minikeso med mynta eller gräslök
  • 1 laxkotlett tillagad i folie
  • 1 handfull vitt ris
  • 1 skiva ananas

Onsdag 3


Lunch


  • sparris eventuellt marinerad i lite vitlök
  • 1 kalkonschnitzel
  • morötter med schalottenlök
  • ¼ mango

Middag


  • vårsallad med lätt-vinägrett: några sesamfrön
  • 1 torskfilé
  • ångkokta grönsaker
  • ½ banan

Torsdag 4


Lunch


  • 200g råkost med lätt-vinägrett
  • 150g nötkött
  • 1 sockerfri dessert baserad på sojamjölk

Middag


  • sallad på rivna morötter med citron
  • endiver bräserade i en matsked olivolja
  • havregrynsgröt på 150g havregryn
  • 1 naturell yoghurt

Fredag 5


Lunch


  • kålsallad
  • 150g grillade sardiner eller annan fisk
  • 1 grillad paprika
  • 1 frukt

Middag


  • endivesallad
  • 1 grillad fläskkotlett (så mager som möjligt)
  • 2 ugnsstekta tomater med oregano
  • 1 hemmagjord päronkompott

Lördag 6


Lunch


  • sjötunga med champinjoner
  • 1 kokt potatis
  • 1 äpple

Middag


  • 1 tomatsallad, ersätt vinägretten med pressad citron
  • 80g kycklingfilé
  • 1 handfull saffransris
  • 1 apelsin

Söndag 7


Lunch


  • 1 gaspachosoppa
  • 1 spett grillad kyckling med tex. anis
  • 100g majs
  • 1 skål hallon

Middag


  • rivna morötter med nötvinäger
  • 125g grillad tonfisk
  • ångkokta grönsaker
  • 2 kiwi

Måndag 8


Lunch


  • ångkokta haricots verts med en potatis
  • 80g pepparskinka
  • 1 skål fruktsallad

Middag


  • linssallad
  • 1 sjötungefilé
  • ångkokt squash
  • 1 skiva färsk ananas

Tisdag 9


Lunch


  • purjolök med citronsaft eller valfri grönsak
  • 100g lever
  • 50g tagliatelle med kryddgrönt
  • ett äpple

Middag


  • 200g fiskkotlett
  • grönsaker efter behag
  • 1 liten skål fettsnål keso

Onsdag 10


Lunch


  • rädisor
  • 1 grillad köttfärsbiff
  • haricots verts efter behag
  • osötad fruktkompott

Middag


  • tomatsallad med max 30g fetaost
  • 150g kokt naturell pasta
  • ångkokt squash efter behag
  • 2 skivor färsk ananas

Torsdag 11


Lunch


  • grönsallad
  • ett grillat kycklinglår
  • grönsallad efter behag
  • 1 päron

Middag


  • 1 sallad med havskräfta
  • Några tunna skivor ost
  • 40g fullkornsbröd
  • 1 apelsin

Fredag 12


Lunch


  • gurksallad med en liten burk tonfisk (naturell), citron eller en tesked olivolja
  • auberginer stekta i en tesked olivolja och vitlök
  • 1 naturell yoghurt

Middag


  • 2 råa morötter med lättkesella
  • ångkokt brysselkål med citronsaft och gräslök
  • 2 potatisar i folie med en klick smör
  • 1 apelsin

Lördag 13


Lunch


  • grönsallad
  • 150g valfri fisk
  • 200g ångkokta endiver
  • plommon

Middag


  • 2 råa morötter
  • 150g fisk tillagad i folie
  • 150g kokt naturell pasta med hemmagjord tomatsås
  • 1 skiva ananas

Söndag 14


Lunch


  • tomatsallad
  • 1 skiva rökt lax med rostat bröd
  • en fettsnål yoghurt

Middag


  • 1 grönsallad
  • 2 stekta ägg ev. med curry
  • ½ skiva valfritt bröd
  • 1 frukt


 

xoxo
frokensanna

09-06-18

Publicerad 2009-06-18 16:56:18 i Mitt Sanna,

Jätte förkyld :( Tyck synd om mig.
Allt jag skulle göra idag gick i kras för jag är så förkyld.

Det blir verkligen en fullspäckad Juli..

1 - jobba
2 - jobba
3 - Åka till Anna i Ulricehamn
4 - Anna i Ulricehamn
5 - Anna i Ulricehamn
6 - Anna i Ulricehamn
7 - Anna i Ulricehamn
8 - Anna i Ulricehamn
9 - Anna i Ulricehamn
10 - Åka hem igen
11
12
13 - Jobba
14
15 - jobba
16 - jobba
17 - jobba
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 - Jobba
30
31



xoxo
frokensanna

09-06-15

Publicerad 2009-06-15 14:48:18 i ,

Är hemma hos kusinen Fia. Vi har planerat att baka cup cakes idag, sen måste jag hem och städa för Amanda kommer till mig imorgon. Har saknat henne jätte mycket, var mer än 1 år sen vi träffades! Helt sjuk och vi som bruka träffas typ 2-3 ggr om året.

har en fullspäckad vecka framrför mig:

Imorgon:
- Åka till Stockholm med Amanda och shoppa och fika en massa
- Åker hem med Amanda till Tierp och grilla och ha det mys

Onsdag:
- Åka till Uppsala och shoppa, om vädret är på våran sida så kommer vi luncha i statsparken eller äta jordgubbar sen blir det hemfärd för Amanda och jag vet inte vad jag ska göra.

Torsdag:
- först till AMS 09.15
- Jobba hos pappa typ 2-3 timmar (kontorsarbete)
- Umgås med Nicole?

Fredag:
- Midsommar, men vart?
- Öregrund, kanske på kvällen.


xoxo

frokensanna



 

09-06-14

Publicerad 2009-06-14 14:45:22 i ,

Nu är kvällen uppstyrd.

Jag ska bjuda min Kusin Sofia på Faijtas, fast vi ska vara hemma hos henne.  Sen tänkte jag fixa en god efterrätt, lite sugen på rabarberpaj eller något med choklad.

Ska kanske börja ha lite tävlingar på min blogg. Fast jag får se hur jag gör de med det :)






xoxo
frokensanna

090614

Publicerad 2009-06-14 13:22:19 i ,

Igår var jag och Zillah på upptog.. Haha okej, en fett tråkig fest men vi hade iallafall varandra.
Och sen när jag kom hem så kolla jag på en film "6:e dagen" eller nått sånt. Sen ringde Fia och ringde om sin kväll på Goya.

Idag blir det nog bara göra praktiska saker. städa, diska, tvätta, fixa med alla saker ifrån uppsala och söka lite jobb.
(´MYCKET tråkigt, men måste göras)



xoxo
frokensanna

090612

Publicerad 2009-06-13 01:23:24 i ,

Några kameror som mamma kan köpa till mig !




Canon IXUS 870 IS - SPARA 500:-!

IXUS870ISGOLD

Canon IXUS 870 IS - SPARA 500:-!

Läcker 10-megapixelkamera som tack vare ny teknik ger dig ännu skarpare bilder.

Digital IXUS 870 IS med 10 megapixels upplösning av hög kvalitet med utförande i guld, är ett klart blickfång. Ta panoramabilder med en 4x vidvinkelzoom och spela upp med fantastiska detaljer på en 3,0-tums PureColor LCD II. 4x optiskt vidvinkelzoomobjektiv.


Samsung L201

L201GREEN

Samsung L201

1 395:-
Liten och smidig digitalkamera med 10,2 megapixlar, 3x optisk zoom, bildstabilisering och en 2,7" intelligent LCD-skärm.

Lyckas med dina foton, oavsett om du eller objektet är i rörelse och ljusförhållandena inte är optimala. Bildstabilisering, kontrastbalans (ACB) och automatisk justering av ljusintensiteten gör att du får en klar bild på LCD-skärmen även i direkt solljus.
Gör dina foton mer levande genom att lägga till musik och rörelse. L201 har en bildspelsfunktion som gör det roligare att dela dina minnen med vänner och familj.
Med funktionen ansiktsigenkänning kan du lätt och smidigt ta bra självporträtt. Kameran ger ifrån sig ett ljud när ditt ansikte är i bild. Kameran kan känna igen upp till nio olika ansikten, vilket ger perfekta porträtt, utan röda ögon.
Med L201 behöver du inte vara ett proffs för att ta perfekta bilder.

SEA4012 - Samsung ES55/ROSA

Samsung ES55 Rosa

Internetpris 1 389 :-

Pris i varuhus 1 490 :-

Med ES55 är det enkelt att fånga de där speciella stunderna. 10 megapixel kameran i stilren metall är lätt att använda och levererar en högklassig bildkvalité.
Du får mycket funktion för pengarna när du väljer ES55: LCD-skärm, ISO 1600, digital bildstabilisator, fotoguide och en hel rad andra praktiska egenskaper som gör det enkelt att ta bra foton.


Sony Digitalkamera DSC-S950 Silver
DSC-S950 är en mycket prisvärd och användarvänlig kamera med hög bildkvalitet och många finesser. Kameran har 10,1 megapixel samt 4x optisk zoom och 2,7-tumsskärm. Det höga ISO värdet 3200 ger hög ljuskänslighet för skarpa bilder vid foto under dåliga ljusförhållanden. Kameran är även utrustad med ansiktsavkänning för automatisk justering av exponering, vitbalans och fokus samt rolig Smile Shutter-funktion som väntar tills motivet ler innan slutaren avfyras.

Bild av Sony DSC-S950 SILVER




xoxo
frokensanna



090612

Publicerad 2009-06-12 17:55:10 i ,

Idag jobba jag på mitt nya sommarjobb för första gången. Det gick bra fast jag var bara där i 2 timmar.

Jag ska lägga in bilder ifrån studenten, fester och andra elevexpo och andra saker. Men min älskade mamma har tappat bort min sladd när hon städade!!

xoxo
frokensanna

090611

Publicerad 2009-06-11 23:09:36 i ,

All this time
Ohhh all this time
You have had it in you
Just sometimes need a push

09.06.04

Publicerad 2009-06-04 18:13:12 i ,

Jag har varit as dålig på att skriva jag vet !

 IMORGON ! tar jag studenten!
Jag kommer gråta floder på grund av att aldrig mer vara med klassen och allt med skolan är slut efter 12år, och man inser att vuxenlivet väntar på en runt hörnet, jag kommer vara så jävla glad, blöt för vädret ( men det hindrar inte mig att ha en bra student), jag kommer skrika min hals stum, skratta, le, kramas, äta god mat, dricka en massa av allt, och dansa så mina fötter blöder, gråta en skvätt till, och sedan säkert sitta på något donken eller ha en bra efterfest eller sova sött med ångest i bröstet att studenten är slut och aldrig mer får uppleva den igen!

Jag har aldrig varit så peppad till något som studenten!
Lyckans dag att man har klara något viktigt i sitt liv och man får fira det med dom man mest älskar!

Och idag kommer vara den mest stressigaste dagen av dom alla ! Kommer ligga och vrida på mig när jag ska sova som ett litet barn som ska sova natten innan julafton eller sin födelsedag.

xoxo
frokensanna

09.06.01

Publicerad 2009-06-01 12:02:38 i ,

Nu är det äntligen JUNI ! det menas att det är sommar!

Jag är lite små sur idag, trodde min dator skulle komma idag men nej, den kommer senast nästa vecka sa pappa.
Så får vänta några dagar till.

Idag måste jag göra en hel del!

- sola solarium
- Städa mitt rum
- packa
- Blondera håret
- börja plocka i saker i flyttlådor när jag kommer till uppsala
- Packa Linns saker som hon glömde hos mig
- Hinna äta något
- Kolla hur mycket pengar jag har på kortet
- Hinna somna i skaplig tid.

Morgondagens måsten:

- Åka till skolan
- Sotera ut datan
- Scana in bilder
- Låna ett USB minne till att få hem allt man har på datan i skolan
- Spendera sista dagen med klassen
- Hem
- städa vidare + städa ut kylskåpet, m,m
- Försöka hinna med att köpa allt till studenten, strumpbyxor, m.m
- Somna i skaplig tid.

Det var nog allt.

xoxo
frokensanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela