Sanna

Onsdag: Eckerö

Publicerad 2008-07-30 20:58:44 i ,

Idag vakna jag halv 7 hos farmor och gick upp och tog mig en dusch, fixa mig, åt frukost. Gjorde allt på 1 timme, snacka om snyggt, Brukar ta 1½ timme iallafall. Sen kom farbror Christer, kusinerna Josefine, Josef och John, Cina. Vi gick till stationen där Farfar stod och vänta, vi gick på bussen. As dryg väg, men jaja. Vi gick på båten vid grisslehamnen, jätte fin hamn. När vi kom in satt vi oss för att få plats. Ungarna handla godis på taxfree. Vi satt kvar till vi började bli hundriga och gick upp till  cafeét. Jag var nyttig och tog rågbröd med laxröra och en apelsin/morot juice. Jätte gott. Sen skulle vi gå av på Eckerö Åland. Men farmor virra bort sig men hitta henne igen. Hon är så snabb. Iallafall så stod vi i kön igen in till båten. vi gick till buffén och satt oss vid bordet. Vi satt längst fram och såg ut när vi åkte. Var duktig då med. Tog inge pasta eööer potatis, massa fisk och grönsaker, keso osv. Jätte gott faktist. Synda med att ta en kyklingklubba och glass, tog bjönbär,hallon, melon och cocktailfrukt till glassen, mjölk till maten. Snacka om att jag kände mig duktig. Satt länge och åt. Sen drog jag till taxfree och handla mig, svart/glitter eyeliner, vecko revyn lilla rosa om sex och relationer, tuggummi i mängder och någon slags bronze kräm som man ska blanda med foundationen eller lägger på innan. Fick typ springa till kassan för det höll på att stänga. Sen gick vi ut till bussen och åkte hem. Somna på vägen ( as skönt ) när vi går av bussen i tierp står en jounalist och vill prata med oss om resan och knäppte kort. och jag var med typ på alla. Usch kommer skämmas arslet av mig när numret kommer ut ! ( kolla arbetarbladet i veckan om ni vill skratta åt nått kul.. ) Sen fick jag skjuss hem, åt lite sen gick jag och Therése en promenad runt vanliga rundan. Nu sitter jag här och kollar på stilpoliserna och ska snart börja läsa orgasmboken och läsa i sextidiningen :) haha mkt sexläsande idag. Men typsikt tjejer, vi läser om det, killar tänker på det mer i helhet. Vi ska alltid ha all fakta om allt.
Det var allt för tillfället.


farmor i cafét


Gulli farfar. haha


utsikt


Tidningen 34,50 kr


bronzegrejen 78 kr


svart/glitter eyeliner 45 kr


Tuggummi 60 kr ? tror de.

Bye

Tisdag: bokköp

Publicerad 2008-07-30 19:56:28 i ,

Igår ( tisdag var jag in till Uppsala och träffa Joanna, kul att träffa henne. Var ett bra tag sen. Efter att tagit en glass så gick vi lite på stan. Hon köpte lite saker en maskerad. Sen gick jag till stationen och gick in till pocketshopen, köpte 3 pockets, "Utan en tanke" av Lotta Thell, "Orgasmboken" av Katerina Janouch, "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson ( Den var sjuk tjock, 601 sidor,) Men måste bara läsa den. Tänkte läsa den när jag åker till Texas. Vidare till min tisdag. Åkte hem och då hade mina kusinbarn kommit till oss, mamma skulle vara barnvakt, lekte md dom, blondera utväxten ( guuuuult ! ) men aja, åt tacos ( bad ! I know ! ) Iallafall så packa jag sen mot kvällen för jag skulle sova hos farmor, vi hade det mysigt att titta på gamla kort och lite kort sen när jag var liten, hahahhaha garva bra mycket åt vissa, och farmor kunde inte hålla sig ibland. Fast hon försökte.
Hitta en jätte fin bild på mig och pappa med. Knäppte kort på den med mobilen, Och hitta en jätte fint foto på farmor med, ska gå dit någon dag och fråga henne om att få göra en kopia.


Mina nya böcker.


GUUUULT :´(


Pappa & jag där pappa bodde förr. och jag med,


Bye

Sol, batning och musik

Publicerad 2008-07-28 12:55:44 i ,

Nu ligger jag ute och njuter av det härliga vädret. Riktig sommar !
Lyssnar också på P3 star, haha och de spelar en låt som jag tyckte var gansk kul och då hamnar den på min blogg :)



Och så skriver våran inköplista för mamma och jag ska köra GI metoden. Får se hur det går. Iallafall kolla jag alla GI böcker vi har hemma, men står typ olika på vissa saker, men gå ner kommer jag göra iallafall.  ( får vi hoppas ) tänkte mig gå ner 5 kg. Blir perfekt :) Så nu får man inte äta pasta eller nått sånt, typ ägg och grönsaker . jag som inte gillar omelett så mkt, men men kommer överleva. får väl äta min shakers istället :)  dom e bra äckliga men dom går i...



För nu ska jag bli smal till skolan börjar, så man inte blir en valross. Och det är bra att får bra matvanor till att man ska bo själv igen, Guud vad jag längtar att bo i uppsala igen ! Fast kommer sakna datan här hemma. Vill åxå ha en bärbar, för min bäbis data med alla minnen är död. men ska väl lämna in den, annars kan man rädda alla kort och sånt, för den sitter på hårdisken som mange sa. Och så är ju min kamera sönder med, Jag är tvungen önska img mkt när jag fyller år.

- Pengar till Usa resan
- Digitalkamera
- mac book
- massage för in rygg som kommer sanrt knäckas på mitten
- helst en ny mobil, men höller på att gå sönder, laddaren glappar
- MEEEEEEEER pengar till USA.
- och en trevlig krogrunda :)

Hahah nyhet, det hoppa nyss en skitstooor gräshoppa på mig !

nej nu ska jag nog sola vidare. För datan och högtalarna stor i skuggan..

Bye

låt

Publicerad 2008-07-27 21:53:50 i ,

Blir mycket youtube klipp nu :) men kul att lägga in och ha.


Det ä'r Jackson men vadå? han kan faktist sjunga , fast han ser ut som han gör. Den här låten e bra och har en menning.

Wunderbart väder !

Publicerad 2008-07-26 21:04:14 i ,

Nu är jag hemma igen, känns nästan lite skönt, blivit lite hemmakåt nu för tiden. Skönt att hasa fötterna efter sig här hemma. Vila upp sig.

Igår åkte jag till ängskär till Mange och Mange, till manges stuga. Vi hade det as skönt, Världens mysigaste stuga. I vanliga fall vill jag hänga mig att vara ute i ingestanns, blir helt nervös att man inte kan ta sig till civilasionen. Iallafall så tog vi oss till närmaste civilasion till ängskärscampingen och åt gott och sen spela vi lite minigolf. haha jag förlora ( jag var så "seriös" haha eller inte) Men den seriösa mange vann. haha. Sen cykla vi hem. eller Mangespojkarna cykla och jag fick skjuss för jag var för kort för cyklarna så jag fick skjuss. mohaha äntligen fick jag min dvärglängd till nytta.
När vi kom tillbaka blev det öl och floskchips för hela bunten! + melon och vindruvor ( lite nyttigt iallafall )
Kolla på 2½ man hela kvällen typ, spela lite wii. Och så. Somna som en gris sen när vi lag oss.
Vakna vid 9 att mange låg och kolla på tv, så joina han lite med att titta på geek´s and beutys. haha bra roligt.
mange låg kvar och jag satt på mig bikini och drog ner till deras brygga för att ta ett dopp. ( vid halv 10 ) tog med manges hund Arkas. Badhunden själv, och han tyckte det var kul att komma ut och bada med mig. Sen slängde jag lite pinne i vattnet till Arkas. Gick upp efter att ha soltork 1 gång och sen bada jag igen. Sen drog jag upp till manges och tvinga med mange att komma ner till bryggan men andra mange sov som en gris. Mange vägra bada och jag bada igen med Arkas. Sen vakna Mange med men då skulle vi börja städa upp och packa och åka hem. Smärtsamt om man tänkte på vädret och sitta i en varmbil. men så tur va hade manges mamma AC i bilen, ( tack gode gud. ) Kom hem och typ dog av värmen. Ringde Alice för att kolla när man kunde komma och gratta henne. Jag kunde komma när jag ville. Köpte en liten gotteskål med blondering, inpackning, choklad och tuggummi, och ett kort. Iallafall var HON DÅ INTE HEMMA! Men ringde Catarina(moster) och dom skulle till Höfte till mormor, så jag följde med för alice var redan där. Åkte hem och hämta bikinin. Av all stess råkar jag ta 2 olika skor! haha hur lyckas man.. Tur att jag hann se innan vi åkte iväg. Så gick igen och tog den ena rätta skon. Vi  kom iväg iallafall. Hälsa på alla där, sen så tog jag på mig bikinin och hoppa i vattnet
på engång. Lite små kallt men ändå skönt. Sen satt jag och prata med mormor om allt mellan himmel och jord, Gillar när vi gör det :)
Åt sen blåbär/hallon paj med vaniljsås. Yamiee. Låg i solen och njöt och totera en myra som försökte ta min mat. Svart och as stor!!!
Åkte hem sen. Och nu ligger jag här, As trött efter igår och allt badande.


bryggan i ängskär

Arkas väntar på att pinen ska kastas

Klar för att fira Alice

Mormors brygga i Höfte

Det var nog allt. Bye

Girlicious ett skämt

Publicerad 2008-07-25 14:28:48 i ,

 

Hahahahahha ! Jag tror jag nästan kissar¨på mig ! Vad fan e det för skämt ? Här har tjejerna vart med i ett pogram och blivit tränade med proffs och allt. Hahah så går dom med på att göra denna skit? hemmavideokamera och redigarat på windows video maker. hahaha Och låten? vad e det för skit. Värre än spice girls. hahah ja fick iallafall ett gått skratt.
Till och med dom bästa tjejerna fick vara med i gruppen ( som blev den sämsta ) haha jaa du.

Jag är ALBINO !!!

Publicerad 2008-07-23 18:21:54 i ,

Jag får nästan en chock ! Jag är Albino!
kolla va lika vi är !

 
ALBINO!!!                                                                  Inte den vackraste bilden ! har mascara och målade ögonbryn

Haha som sagt jag måste vara albino. Här kommer lite fakta om mitt nyfunna släkte

Albinism är total avsaknad av båda typer av melanin, det vill säga eumelanin och phaeomelanin, hos växter, djur och människor. Detta beror på en genetisk avvikelse som resulterar i en brist på tyrosinas som är det enzym som startar processen som bildar melanin. Resultatet blir en helvit individ. Individer med albinism kallas ibland albino. Partiell albinism existerar inte utan individer som är partiellt vita lider ofta istället av leucism.

Albinisim hos människan

En albinoflicka 

Begreppet albinism, när det kommer till människor, används mer generellt om ett flertal olika förändringar vilka medför mycket ljus hy och hår och inte enbart om personer som har brist på enzymet tyrosinas och därför saknar båda former av melanin. Därför talar man om olika former av albinism, och därtill olika grader. De olika formerna av albinism beror av vilken kromosom som är drabbad; om det är fråga om oförmåga att bilda melanin, avsaknad av tyrosinas, eller att omvandla tyrosin. En form av albinism, så kallad "läckande pigmentering", rättar till sig under de första tjugo åren. Albinos har mycket ljus och solkänslig hy samt hår som är så ljust att det nästan är vitt. De har också ofta ögonproblem, med ofrivilliga ryckningar och dålig syn. Många vet inte om att de är albinos utan tycker bara att de är mycket ljusa, och ibland kan det vara en bedömningsfråga. Det är inte i sig en sjukdom, men kan leda till besvär hos den drabbade.

Bye from Albino-Sanna

Bio idag

Publicerad 2008-07-22 23:48:50 i ,

Kolla på Kungfu Panda idag med Elin (mammas killes barn) Vi tog 5 tåget in och åt på max och fick äta snabbt för hon i kassan var den segaste människan i all evig tid ! om det nu skulle ta tid kunde hon väl sagt nått. 2-3 personer fick sin mat innan oss. Men vi hann köpa varma biochips och sätta oss, reklamen hade redan börjat, fast fick ändå sitta länge och vänta. Sen börja filmen och den var som dom flesta dreamweaer eller vad dom heter. Den var bra, rolig, spännande, lite sorlig, nån dör och lyckligt på slutet. Vi fick små springa till tåget, och kuta på slutet. Haha jag och mina högklackade.
Fick bra platser och hade med oss en kortlek så vi spela lite kort.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Åhh mamma e så cp. Hon kan gå och döö. Blir så jävla less på henne. Hon tror hon kan säga massa saker vad som är rätt men vad fan e hon själv? beter sig som en jävla fjortis. Och hon ska vara 51 ½ år !!! och inte 52 år!!
Nu vill jag verkligen skolan kan börja så jag kan flytta till elevhemmet och knappt träffa henne på helgerna, för det e eså hon vill ha det. För ut ur hennes hus vill hon att jag ska. Det sa hon nyss. Så nu skulle jag behöva 2 mille så jag kan köpa en lägenhet och överleva ! utan henne. Och hon ska vara min mamma som jag kunde prata hmligheter med. Nu vågar man inte säga ett skit, för då säger hon det till moster eller kusinen eller hennes kille. Så varför säga nått till henne med lika stor hjärna som en apa och samvete som djävulen !!!

Bye

Nya stövlar !

Publicerad 2008-07-21 23:21:34 i ,

Idag köpte jag nya stölvar . snyggare i verkligheten...
kosta 399 kr på skopunkten..
Dom e till hösten.

Hemma igen

Publicerad 2008-07-20 20:22:03 i ,

vart i söderfors ifrån igår. Det var ganska slkönt faktist. Drack lite drinkar hos min kusin, åt god mat som jag gjorde, Kykling, ris, vanlig currysås, thaicurrysås och sataysås. Till blev det nötter, kiwi och bananer osv. Blev mätt iallafall.
Gjorde så mycket så det blev lunch idag. Fast det var lika gott. Idag ska vi äta fläskfilé med potatis gratäng, haha går inte bra med min nyttiga vecka, bättre försök nu veckan som kommer, men ska dricka på lördagen fast det är ett udantag ;)

det var nog allt som jag har nu, Jo ve precis vad jag ska ha i höst. Läst cosmo några 1937 ggr, För att den ligger i väskan så tar upp den på alla tåg&buss resor.

Bye

Hos pappa

Publicerad 2008-07-18 23:20:37 i ,

Nu är jag hos pappa vi har käkat och sätt på filmen.

Maten var god, tog kykling med ost och bacon med dollarchips och majskolv. ( på churchstreet saloon) glass och chokladsås, mums. Blev 3 månaders gravid på 1 timme, Då lyckas man bra.
Vi gick sen till filmen och jag köpte en liten popcorn för man måste ha popcorn, men glömde äta dom så äter på dom nu.
Filmen var så där lagom bra. Spännande, snyftande, glädje, död och meeer död, och åter död. Typ det. Men den var iallafall bra.
Imorgon måste jag in till Uppsala på engång och få mina pengar av Annica.  Så jag kan köpa sprit till nästa helg. Har bara 96kr på kortet och det ska jag ha hela sommaren, Jippi?
Nu måste jag nästan sova för ska åka med 10.20 med tåget.

Bye

Veronica Maggio älskar hennes musik

Publicerad 2008-07-17 22:54:10 i ,

Hon är den bästa svenska artisten i Sverige nu. Hon gör hit efter hit. Den senaste ger mig gåshud och hon sjunger om verkligheten och hur man känner sig i sitvationer. Hon ska fortsätta göra hits :D det ska jag se till.

hennes nyaste = Veronica Maggio - stopp





Lyssna lugnt och var stolt att hon är svensk :D

Hemma igen + bioplaner

Publicerad 2008-07-17 19:52:37 i ,

Blev inget ridande idag. Spöregn och åska.
Fast nu är jag hemma igen. Gick förbi smink/spa stället i tierp. Hon är så himla trevlig hon som jobbar där. Hon hade sminkning för 350 kr, Bra sugen.... Men man nu hade pengarna. suck....
Iallafall gick jag hem, gick fort för jag prata lite med mange i telefon. Trevligt som alltid.
usch va seg blogg jag har idag, aja men kom hem lag mig i våran sköna soffa, satt på tv och satt på datan, hämta cherrytomater, ringde till pappa och vi bestämde att gå på bio imorgon och äta på church street saloon. Eller jag bestämde att vi skulle äta där. Filmen blev The Happening. Verkar ganska bra. Men ville se sex and the city. Haha fast pappa tyckte den var för tanter. Får se den med mamma :) hahah



Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka fatta hur man lägger in youtubeklipp. hahha

Bye

För 3-4 år sen

Publicerad 2008-07-16 22:14:03 i ,

Tänk nu har jag varit duktig ännu en dag och åkte till Linda i Degerbo, för jag skulle hjälpa henne att rida hästarna. Och jag har inte ridit på 3-4 år. Snacka om ringrostig och det var jag till en vissdel, typ fick tränset och sadeln. haha det lättaste typ, Fast gick bra att rida. Måste väl ha printa in nått efter har ridit ända sen man var 4-5 år. Fast sluta när vi sålde hästarna 2004? eller något sånt. hehe var så feg så våga inte galopera. haha. Men trava lite iallafall. Fast vi ska rida imorgon med så ska väl galoppera då. Nu sitter jag och Linda och tittar på anaconda filmen på 6:an. Har sätt den förr. Fast den är bra !

      
Ponnyn Hero som jag red.                                              Corona och Linda       

Är fortfarande förkyld men den ska inte hindra mig att ha mitt sommarlov :)
Bye

2 ½ timmars

Publicerad 2008-07-15 16:58:52 i ,

2½ timme gick jag och gick med min hund. Kändes as skönt. Bra väder s¨å hade knälånga byxor och bikiniöverdelen. Vi skulle gå till badet i ingenstanns. Men som sagt så hitta vi det inte så gick tillbaka. Thea är helt slut. Ligger här som en deghög på golvet.
Nu sitter jag oc h äter kyklingpaj och andas ut. Sen ska jag åka till Söderfors och bada eller nått sånt.
Sen hälsa på min kusin stoffe med min moster och kusin alice ( hans mamma & lillasyster) :)

bye

Ny bloggdesign

Publicerad 2008-07-15 14:06:02 i ,

Blev ganska nöjd. Mycket rosa, fast det kan man inte få nog av :)
Idag vet jag inte alls vad som händer. Är sugen att hälsa på pappa i Gävle. Fast först måste jag ringa om sommarjobbet i Augusti.
Jag har blivit förkyld! dööör. vill inte bli det nu ! 12365kg slem i halsen! + snorig. Usch vad äckligt det är !

Nej nu ska jag ringa. Sen ut gå med min rastlösa hund som står och gnäller för fulla muggar. Ojoj. Och igår börja jag mitt nyttiga liv och det går bra med. Så nu ska man röra på fläsket. Haha det går så mkt på tv med att gå ner i vikt hela tiden. så måste väl göra det med Känns det som. Sommaren kommer alltid med Xtra kg.

Bye


Min hund Thea

Otroligt kul !

Publicerad 2008-07-14 22:49:16 i ,

Jätte kul att Träffa Lisa. Vi luncha oss cesarsallad vid ån i Uppsala, tog oss en glass och gick en promenad i statsparken och vidare på vägen, sen blev det fika på slutet. Tog oss 5 timmar att berätta det mästa vi var tvugna att säga varann. händelser och allt. Riktigt kul :)
Hon hade haft det så bra i Tyskland, Fuusk! + hon visa bilder. bra snygga killar.. Skulle åkt med säger jag bara. Fast nästa sommar då du :)

Usch kan det inte finnas nån snygg kille runt här i uppland? haha nej inte en riktigt snygg kille. Kanske jag som e för kräsen. Men inte ens en vettig kille. som e 100 % normal ( mina krav = normala ) USch kom nån gång min prinsen med sin vite ädla springare, med pengar och humor :P ahhahah
Snacka platsannons. hahah

Bye

Sov helg + återförening

Publicerad 2008-07-13 14:15:42 i ,

Ja precis det jag har haft, Sovhelg. Och det känns så skönt, + börjar bli förkyld så det behövs lite vila och sömn då. Åska här igår (var typ knappt 3 km härifrån ) så drog ut alla sladdar till samhället typ. Och börja läsa vidare på min bok
Ut ur mörkret som är skriven av Linda caine och Robin Royston. En sann berättelse om Linda om hennes underbara liv men med en till får hon depressionen hon har, och hoppet att hitta orsaken i hennes förflutna. Väldigt kul att följa hennes förbättringar men ändå lära sig hur en deprimerad person tänker, och hur psyckologiska tankar om henne.
Men sen råka jag somna  med boken på bröstet och vaknar sen vid kl 18. Så det var skönt. Och idag blir det nog också seg dag. Mamma kommer hem idag med. Så ska tvinga henne att köpa någon god mat. För sen ska hon i väg på grillfest. haha Hon festar mer än jag. Och hon är 51 år och jag 17 år ojoj !

Imorgon ska jag få träffa fisalisa :) Ska bli jätte kul, har saknat henne! och vill höra alla hennes äventyr i tyskland. allt ska jag tvinga henne att säga. haha ! Men tur att hon kom hem iallafall . Annars skulle jag åka till tyskland och kinappa henne tillbaka där hon hör hemma ! Nej men vi ska ta en liten lunch som kommer ta timmar. haha Fast jag lider inte. Hoppas bara jag inte blir sämre med förkylningen och väderet blir på topp ( sol alltså )
Det var allt för mig för tillfället.

Fislisa - summer 07

Bye <3

Inga Kommentarer

Publicerad 2008-07-12 13:21:54 i ,

filmen Mamma mia the movie var ovanligt bra. Kan nog bero på att man har sätt musikalen i london och då minns man vissa saker. Låtarna passar verkligen in på berättelsen. Kom på att vi gjorde ett tema igår kväll. Grekiskt. Först käka vi på en grekisk resturang. Aa gott ! Och filmen utspelar sig på en ö i grekland. hehe litet tema.
Sen drog vi på någon fest i örbyhus för att therese skulle träffa nån. Inte så rolig fest om jag får säga det själv. Men sen dog festen ut ändå efter typ 40 min. Så vi drog med 00.44 tåget hem tror jag att det vad. Träffa lite folk jag med. haha...

Åhh jag är helt pank på äventyr! det händer inte ett skit nu för tiden. Och har inge dricka heller. och pank rent ut sagt ! typ äger 600 kr. Och det ska jag ha hela sommaren ! Och lönen går till Usa resan. För det blir av nu. Ska åka i början av November och vara där i 11 dagar .

Bye

Bio time. . .

Publicerad 2008-07-11 16:17:27 i ,

Idag vakna jag ganska tidigt som vanligt. kl 11. men tog mig inte ur sängen vid 2 tiden. bra Skönt
Nu sitter jag hos therése och väntar på 18 tåget. Vi ska dra oss in till Uppsala och käka sen blir det Bio.- Mamma mia. Ska bli mysigt :)

Har väl inte så mycket mer att skriva Bye.

Nostalgi

Publicerad 2008-07-10 22:46:27 i ,

När jag hör den här tänker jag på min pappa. Posetivt och negativt.
Posetiva att vi alltid lyssna på den här när vi åkte bil, tyckte om att åka bil med pappa som liten, vi skulle alltid hitta på nått kul. Det negativa är väl att jag vet att han har levt precis om det nationalteatern sjunger om. Han var en av betongens kungar... och en del av det fortsatte tills 1997. Tack pappa att du sluta med allt det där, fast du nog har tappat många skruvar på vägen och det visas nu och då vill jag bara säga hejdå för alltid. men du är ändå min pappa och jag vet ibland att jag har ärvt vissa av dom "dåliga" sakerna från dig, så jag förstår dig med, fast ibland inte. Kan inte säga att jag älskar dig på nått vis. skäms och känner mig dum imot dig att inte känna så. men du betyder det gör du. Men du har inte alltid vart den där pappan jag velat ha, och det kommer du aldrig bli tror jag, Kanske på deltid.





Nationalteatern - Ut I Kylan
Ut i kylan 
Du stinker öl
Ut i kylan
Vad gör jag nu? 
Tar mej en iskall öl 
Snor mej en iskall bil 
Drar igång och kör  
rakt in i helvetet.  
Ut i kylan
Jag och min öl.

Inne i värmen
finns mina vänner
inne i värmen
kunde vi va´
Om vi hade en egen gård
där vi kunde ta hand
om varann
Där vi inte kör ut
varann
Ut ikylan
med iskalla regler
inne i värmen
kunde vi va´.


Infomation om mitt intressanta liv...

Publicerad 2008-07-10 18:19:11 i ,

Ja nu ska jag skriva här igen. Bla bla, jag är väldigt dålig på att upptadera min blogg alltså !
I veckan har jag:
Måndag: sola solarium, ätit middag med min kusin Alice sedan blev det guitar hero hemma hos henne.
Tisdag: Natur historiska riks museet med mamma, håkan och hans barn. Blev roligare än vad jag trodde. Drog sedan till uppsala med Mange för att dricka lite och sjunga sing star och 1200 grejer till. Fick träffa Annica och Paulina som var roligt :)
Onsdag: vakna upp i Uppsala, hjälpte till att städa, kolla på 2 filmer : superhero movie och Just friends, åkte hem vid 19 och håkans dotter Elin sov över, blev chips, cola + melon framför tv.
Torsdag: solat och åter solat. (Äntligen är solen framme.) Fick höra den sjukaste saken av Miss T. haha ;)
Sen får vi se vad kvällen leder till. Har lite att välja ¨på, fast hänger ¨på en person vart min kväll leder till.

Power big meet

Publicerad 2008-07-06 17:17:10 i ,

Var på Power big meet igår. Trevligt faktist, skillnad ifrån fredagen. Helt patetisk dag helt enkelt. Fast säger förlåt till Mange att jag dissa han på lördag. fast får umgås en annan dag. Och vi har inge mat hemma heller :/ Men det e väl ganska bra för att då behöver man inte vräka i sig onödig mat.

Finns inget - öh ja ?

Publicerad 2008-07-05 09:35:21 i ,

Alltså killar e bra konstiga. Tänker bara på sig själv osv... usch är så irriterad att det ska vara så :S

Dåålig på att blogga!

Publicerad 2008-07-04 17:00:18 i ,

Idag var det sista dagen på jobbet. ! sköööönt som in åt h**vete :)
Bra start på det riktiga sommarlovet åxå.
Först Ska jag och Zillah åka till uppsala och äta ute.  Sen som det verkar blir det fest sen :) Ska bli kul :)
Det var väl inte så mkt mer ifrån mig tror jag.

Ha en bra helg.
Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela