Sanna

SATC 2

Publicerad 2010-05-29 11:01:44 i Mitt Sanna,

Igår bjöd jag på tapas hemma hos mig och Erica och hennes syster tog med sig vinet, vi hade det jätte mysigt. Sen blev Sex and the city 2 på bio. Den var helt okej men kan inte jämföra sig med serien eller första filmen men vi fick oss några goda skratt. tyvärr så tog vi inga bilder ifrån kvällen för jag har städat bort min kamera, haha.

lööööööördag

Publicerad 2010-05-22 17:45:23 i Mitt Sanna,

Underbara väder! vart bra väder i flera dagar och det gillas !
Jag har vart i tierp ifrån torsdag kväll till fredagkväll. Torsdag kväll umgicks jag med Jimmy och några till sen på fredag blev det att umgås med Kusin Fia och åt glass i solen med henne sen blev det jobb 15.15 - 21.30 som tur jag hade så hade pappa jobbat över så jag fick skjuss till gävle igen.. Och ett minus att vara i Tierp var HERRE GUD alla myggor! helt uppäten av dom där jävlarna, fyfan tack godegud att man slipper det i Gävle.

Men nu tvättar jag för fullt och städar, runt 1 ska jag och Zandra sola på Ericas balkong och jag ska försöka bli brun, haha...

Nej, nu tänkte jag visa några av köpen jag har gjort i veckan:


50:- Indiska



79:- H&M



99:- H&M

Fin besök

Publicerad 2010-05-16 13:11:54 i Mitt Sanna,


mamma kom förbi med fika och ...


Busfröna Anton och william.

Elin följde med mig i fredags och kommer vara här tills idag. Jag är kattvakt till Ericas katt Casper..
Igår kolla jag och Elin på en rolig/sjukfilm Horton (3,5 popcorn av 5)

Jobbsommar

Publicerad 2010-05-11 15:06:06 i Mitt Sanna,

Åhh, lyssnar på den här låten och vill att det ska bli sommar så man kan gå barbent och dricka öl och grilla vid en strandplats med dom bästa....Men ICKE ! Den här sommaren kommer gå ut på JOBB och leta en massa JOBB till hösten för nu när jag har egen lägenhet så måste jag dra in pengar.. Och jag skäms att jag tycker 5500kr utgifter i månaden (allt är inräknat, hyra, mat osvosv) känns mycket och jobbigt.. Men när man inte har ett fast eller säkert jobb till hösten så känns det som en klump i magen och att jag måste spara varenda krona till utgifterna.. Så nu får man känna på fattigdom igen som jag gjorde när jag bodde i Uppsala.. Fast det är mitt val och det är värt allt.. För jag får bo i en stad jag trivs i och i den bästaste lägenheten + den är min.


Löööördag

Publicerad 2010-05-08 14:34:18 i Mitt Sanna,

Kom precis hem ifrån Sundsvall. Följde med Micke som skulle åka och kolla på en fyrhjuling och den fick följa med.
Det var roligt att träffa Micke igen för vi har inte träffats på flera månader.

Ikväll blir det nog bio med pappa och sen ska jag träffa Erica mot kvällen.

all by myself!

Publicerad 2010-05-07 19:49:00 i Mitt Sanna,

3 dagen i lägenheten och jag känner på känslan att vara själv och bo själv.. Alla har saker att göra och jag sitter här ENSAM! lite läskigt faktist. Tänkte kanske fixa musik på MP3n och ta en powerwalk i bolongen men icke sa nicke så funkar inte MP3n eller så är batterierna slut så där sket sig den ideén eller kanske kan prata med någon i tele samtidigt när jag går.. Ja det fattas bara en katt här hemma så är mitt ensammaliv fullbordat !

officiellt en Gävlebo !

Publicerad 2010-05-05 21:03:10 i Mitt Sanna,

Nu har jag hållt på att fixa sen 08.30 !
Nu är det är mästa i lägenheten och nu fattas bara soffan och en hylla och lite småsaker på väggarna osv..
Jag har köpt mat för 826kr !! mat för 1 år framåt haha. rengöringsmedel för nästan 500kr ! nu ska det lukta gott i min lägenhet. Har också slagits med badkarsfronten och den här gången vann badkarsfronten. Mange var här ett tag och hjälpte till och Erica har vart här hela dagen och hjälpt mig och mamma med allt. Ja det har hänt en massa saker här. och NU åker badkarfronten i förrådet (ena hängordningen är sönder).. Men Zandra kommer hit och hjälper mig att hitta förrådet och bastun (om den är ledig så blir det att basta, hehe) Så nu är det första natten jag sover här och Zandra ska sova här med mig :)

Bilder kommer när jag hittar sladden i någon av alla lådor.

Skit måndag!

Publicerad 2010-05-03 08:31:48 i Mitt Sanna,

Snart ska jag till bilskolan åter igen.. som alltid och utan mobil för den är verkligen stendöd. Trodde verkligen att jag hade med mig laddare, verkligen 100% säker men icke. har letat i varenda vrå hos pappa. Så måste hem och hämta laddaren hemma i Tierp, suck!

Utflyttningsfest ikväll

Publicerad 2010-05-01 14:30:10 i Mitt Sanna,

Zandras place!

19.00 - utflyttningsförfest
21.00 - Bokat bord på Interpool
? - krogen !

Jag tror det kommer vara en jätte rolig kväll med en hel del skratt och dansande !

Ojoj !

Publicerad 2010-05-01 12:12:46 i Mitt Sanna,

JAA ! jag kommer få hämta nyckeln på ONSDAG ! Tänk på onsdag kommer jag sova första gången i min lägenhet! jag har så mycket planer för min(och pappas) lilla skönhet ! Soffan kommer veckan där efter och ska försöka hitta det perfekta köksbordet, stolar finns men ej ett bord.


Bild ifrån Swedbank fastighet

Min Valborg

Publicerad 2010-05-01 12:09:58 i Mitt Sanna,

Min valborg var riktigt lugn. Grilla med familjen hos Håkans bror på kvällen sen åkte vi till Tierp och gick till grannarna Löfström som hade en minikasa så vi satt runt den med en varsin sangria. På natten så tog vi ett dopp i deras jacuzzi. Jag tycker att det var en jätta bra sista april.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela