Sanna

blommor och bin

Publicerad 2008-04-28 11:50:52 i ,

Sitter i skolan och är på lektioner såklart. Blööö seg dag. Inte taggat till nått. Vill ha nya kläder. Okej, jag köpte igår. Nya kläder är alltid kul :)
Lyssnar nu på kanye west ( the king) Tänker om jag ska strunta i samhällen. svarar ändå bara på frågor i boken, kul ? svårt? nja nej inget av det. Ska nog hem som det verkar. Packa när jag kommer hem. Vänta på mamma. Sen åka till uppsala. ta en promenix till Blondie. Lämna lite stuff. 
Inte så intressant dag idag och det gör inte bloggen hellre intressant. ( en bra ursäkt )

Kanske skriver mer senare :)
 brist på bilder med xD

Shopping today.

Publicerad 2008-04-27 21:39:54 i ,

Åkte in till Gävle city med 10 bussen. Kände mig väldigt duktig. Hoppa av vid vasa och tog en 5 min peomenix till pappa. Det var skönt. Han hade vart på en 2 timmar promenad så han kom hem nån minut efter mig. Pappa duscha och jag satt vid datan. Vi gick (129:- )ner på stan vid halv 1. ( affärena öppna 12) Gick runt där sökande efter en bikini. Hitta en svart överdel på lindex , lite så där 50-tals aktig. Trosorna var fula så köper ett par andra någon annan stanns, men hitta inga, Så gav upp ( fast hitta sen perfekta hemma, när jag rota i swimwearlådan). Vi åt på the bishop arms, åt en black and white. Hur gått som helst. Pappa tog en fish & ships. ( var i tidningspapper och allt. ) och real pommes.
Vi gick viddare på stan och jag leta som en galning efter nått dugligt att ha på sista. Hitta en fin färgglad top på H&M. Bara 49.50 :- Så det måste köpas. Gick vidare till gina tricot. rev i varenda vrå för att hitta nått. Hitta en svart klänning, men en rosett i nacken, kosta 199:- inte så farligt. Blev ett ljustbrunt flätat skärp med, 99 :- Så jag fynda. men nu är det inte många kronor i plånboken :( jaja. får väl jobba eller nått hos pappa.. Inatt sover jag hemma., Trivs i min ursköna säng. Inte direkt att sova på moln på elevhemmet.
Ska duscha snart eller så gör jag det imorron innan frukost :)
Ciao Bitches ;)


                           

klänningen i fram.            rosetten i bak                    skärpet                   billiga topen 

 
           strand outfit

dagens...

Publicerad 2008-04-26 14:34:43 i ,

Dagens humör: bra, men lat + sprallig.
Dagens borde: plugga, shoppa och träna
Dagens frisyr: en knut och flätat luggen.
Dagens klädsel: bikini, mjukisbyxor och en tunika.
Dagens planer: inga alls.
Dagens materiella vill ha: mer av allt. Kläder mäst
Dagens längtan: Göra nått vettigt
Dagens beroende: Sol och glass
Dagens tråkigaste: Att dagen blev seg + inte så mkt  sol som förväntat.
Dagens personer: Mamma, kusinbarnen
Dagens irritation: en seeeg dag
Dagens låt:  mammas besatthet till dido - sand in my shoes. eller var den hette.

En seg lördag.

Publicerad 2008-04-26 14:08:35 i ,

Ja ni ?

Vad händer en sån här lördag ? inget verkar det som det är inget alls.
Jag som skulle träna eller shoppa. men blir nog inget av det.
Har solat idag ute, och ätit glass såklart.  Mamma kom nyss hem med 2 bus frön vid namn Filip och -anton.  Nu leker dom och kollar på nått barnpogram DVD. haha ganska roligt xD

När ?

Publicerad 2008-04-25 13:51:44 i ,

Heeej.

Typ 100 år sen man skrev' ?
Har väl inte hänt så mycket. Det roligaste är att SOLEN är här :) Blir så glad av värmen, fast har bränt mig lite not good. fast man drar sig till solen och värmen. 
Vilken dryg morgon det var idag. Först vakna jag 8, som tur var, kom på att jag måste ha pengar till bussan till och från skolan. Så tog mina sista precis 15 kr på mobilen och skickar en biljett SMS . och åkte ner med 3:an till centrum och tog ut pengar. sen pallra mig på 6:an till skolan. med en mkt tung väska ( vet att jag ska överdriva , men det var smärtfullt ! )
Men nu sitter jag här i skolan. Jobbar lite och klagar för mig själv för min solbränna. Haha jag e så klagig. 
Ska väl typ börja plugga vidare snart. 
I helgen blir det shoppa eller träna, ja justja vi kommer ha 2 bus ungar hemma hos oss. Dom ska sova hos oss också. Hur ska jag kunna sova xD Om man tänker på lilla Anton, Han e som en orkan när han kommer :P Barn e ju barn. 

Nu kanske jag ska jobba, för ta en funderare på de :)

Caio Frokensanna

Ledig dag.

Publicerad 2008-04-18 12:20:54 i ,

HEJHEJ

Idag är man ledig. Skönt, men ska snart ner till "tiarp city" ska städa den där jävla trappan som pappar tjatar om. Om det nu skulle vara så viktigt så kunde han göra det själv. Men nej, han e en sån mupp ibland, Okej jag kanske är lat. Tar 15-20 min och får 100 kr. Och pengar är precis det jag behöver nu. mkt mkt pengar ! Känner mig som en fattig smuts gris. ! Vill ju ha nya kläder, Fanns as snygga klänningar på gina tricot. Jag brukar inte gilla deras kläder. Men dom var as somriga. Och Bikini måste man åxå köpa. Min förra passar för iår med. Men vill ha en push-up. För man kan inte bada i den andra, åker bara upp om man ska dyka xD hahaha
Och nu e jag sugen på att åka utomlands och värme. Ja okej jag har vart sugen på det i flera månader, ifrån när hösten börja komma. Uscha!!! vill bo i usa. typ i LA eller Califonia. Men är sämst på engelska xD Fast feta släkten ska kanske till Houston i höst. Släkten finns ju där. Mysigt tycker jag. Höller på att spara pengar nu :)
Vill ha sommarjobb med ! Vill vill !!!!!!!

NEj nu ska jag fixa mig och åka och städa. Blä för det !! Fast vad gör man inte för pengarna och att ha en pappis glad :)






Jag när jag hade löshåret i. Vill ha så där långt hår på riktigt, lixom ha real långt hår !

_long time ago_

Publicerad 2008-04-17 18:55:20 i ,

Tjaaa.

Nu skriver jag igen. Ett bra tag sen nu. Vad har jag gjort?

Gått första veckan i skola, var inte så farligt som jag trodde det skulle bli, skönt det. Pauline har blivit hela 16 år eller hur gammal blev hon? :S aja hon e ett år äldre och shit va hon e stooor nu :D
Jag och Blondie gav henne en dirty thing som hon uppskatta mkt mkt :D mohaha.
Ja du, haft städ vecka. Lika äckligt stökigt som alltid, att dom inte klrara av att ha det rent? blir dom inte äcklade av all disk. Torkar man inte upp efter sig när man spiller`? haha nej inte dom inte xD Krossat fönster med. Bravoo Julia xD
Idag stanna jag hemma. Mens fitt värk ! ( svordomen passa in ) :D
Imorron blir vi lediga, aaaas skönt :D

Det var nog allt. Ja justja, har köpt mig träningsskor och träningsbyxor. Nu blir det att träna på sats. Ska lämna in papprena på måndag I think. :P Ska bli kul att komma igång och få lite trim på kroppen ;P


 jag när jag vänta med att gå till blondie

Kyss 
// frokensanna 

Maraton !!

Publicerad 2008-04-12 17:05:55 i ,

nu har jag kört svt maraton, inte varje gång man kör svt. men kortet är uppe på mitt rum.

Andra avenyn 3x
nått dåigt om epor
häxdansen
så ska det låta
sen bolimopahelgen WOWOW ;D

Undliga funderingar by Sanna

Publicerad 2008-04-11 14:42:15 i ,

Kom på en sak som jag tänkte på i måndags tror jag när jag var på väg hem ifrån Gävle typ mitt i natten. Ser jag min egen spegelbild i tågfönsteret. Och det är väl det ända underhållande en natt på ett tåg, kollar in ögonen, fixar till håret lite, sätter på lite lipsyl.Gud va hemskt att vara vampyr. Man skulle aldrig kunna vet hur man sminka sig, eller om dt såg bra ut, hur man såg ut i sina kläder, håret, om man har nått i ansiktet, mellan tänderna.Man skullle värkligen ser förjävlig ut !! usch vilken hemsk tanke och att man lever ii evighet gör ju inte saken bättre, då måste man stå ut med att alltid tro att man såg förjävlig ut, jja man kan väl ha en make up artist och sånt, men hur mkt kostarr inte det då?? Då blir man en fattig f vamoyr, och hur kul ä rdet? och så skulle man ju aldrig kunna köpa kläder i affären för då e edet ljust ute när affärena e öppna. ja internet  finns, men hur vet man att inte kläderna inte passar och så. Tur att man e människa iallafall :=)

Ett tag sen.. känns det som.

Publicerad 2008-04-11 14:01:48 i ,

Hej.


Nu var det några dagar sen jag skrev. Lat ? nej då, glömt bort, gjort massa annat, som att vara på apun. Fast apun är slut nu. känns väldigt pissit. Segt, Allt ! skolan är inte precis det högsta på listan som lyckligt. Jaja ska väl tänka som pauline säger "struna i det". Och det ska jag göra också. Fast skolan e väl bra med, lär mig saker , osv. Det är ju bra det. Fast som sagt bara 2 månader kvar. Fast inge sommarjobb än.. sökt 100 ställen typ. Sitter och bara väntar på svar. Vill ha det nu! Ja vad ska jag mer skriva? hmm, jo ledig idag. Skönt. Jo justja gav kattis en blomma igår. Rosa rosor med kruka till, hon blev mkt glad. Och igår träffa jag min Kusin Alice. Hennes "fas" är nu ska se ut som en kille, men hon e söt ändå. Lång har hon blivit med, jag är bara 3 cm längre än henne nu. Hon går bara i 7. Oojoj... Kommer bli som en dvärg i släkten. E ju kortas, nästan . Iallafall på mammas sida som sagt. Kanske ska vara med Blondie idag med, blir väl te eller röra på fläsket. haha våran sysselsättning.
Det var nog allt nu. Ska äta mig en lagsane nu. ska bli mkt mkt gott :)

// frokensanna

Nu är det gjort.

Publicerad 2008-04-09 22:47:45 i ,

Har äntligen fixa paulines Blogg. Den blev väl bra, Pau blev nöjd tror jag. paulineekstam.blogg.se
Och hon drack te i mängder och sniffa åxå. Smultron och kärlek som hon tyckte det smaka. Ja man vet väl aldrig vad jag har för nått i teet, hahhaha. You will never know ;)

hahha morronsoffan, sverige pussas och kramas, myggan. Humor kväll :D
Såklart topmodel. missa slutet, vem åkte ut ? :O

// Frokensanna

Motto

Publicerad 2008-04-08 17:15:45 i ,

Det finns alltid nått bättre runt nästa hörn. Så varför välja nått mindre bra?

?

Publicerad 2008-04-08 17:07:04 i ,

- Varför sårar vi varandra? Fast vi vet att det sårar en. Det där kommer jag aldrig fatta. Och att en person får aldrig ha nått för sig själv, ett minne, en hemlis eller sak i glädje. Alla ska bara förvränga allt till ett fel. Ja du. Usch på oss alla. Tycker att alla ska tänka efter vad vi gör och säger, att veta all fakta innan vi kläcker ut oss n¨ått. Det e väl A och O i att berätta nått som har hänt, att berätta sanningen? annars är man falsk. Gud va det ordet är väl använt. Man e falsk om man inte berättar nått, om man berättar nått, gör nått, inte gör nått. Det e verkligen förvirrande. Men det gör  att vi alla är falska igentligen. För ingen berättar ju hela sanningen, om vi nu gör det. Så finns det alltid fler som har sin sanningen i en annan synvinkel. Jag säger det, MAn vill verligen flytta till ett helt nytt ställe där ingen känner en. Och skulle nog hoppas att folk har som sitt intresse att sköta sitt eget liv, och har rätten till sina egna liv óch hemligheter. Att alla är mogna och trevliga. Finns det en sån stad nån stanns, så Säg vart den är.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Pauline kommer hit med, ska väl försöka oss på att designa hennes blogg, Ojoj :P

// Frokensanna

Sista gången på redigeringen

Publicerad 2008-04-07 19:10:17 i ,

Nu sitter jag här på APU:n. Arbetarbaldet GÄVLE
Har nyss gjort en sida ( sida 14 )

Sitter här och mumsar bulla som vi har fåttt och dricker varm nyponsoppa. Det är mys.
Nattchefen ska nu kolla om min sida duger. Jag hoppas att det blev bäst så jag slipper fin slipa på den. haha, ja fick precis nyss trixa om lite, fast det var sånt jag inte visste nått om.

Ledig imorron. Hjälpa Pauline med hennes Blogg design? Haha, undra hur den kommer ser ut. Inte den bästa precis. Hoppas hon inte har för mkt krav den männsikan ska ju alltid ha det bäst och på sitt vis, fast det inte funkar ibland xD hehe. Fast nått vettigt måste det väl bli.

Jag är as trött idag, helseg. Håller på att somna. Fast bullarna håller mig vaken. Haha ja du. Mitt "nyttiga" liv går inte direkt framåt. Fast ska ju börja träna efter APU. Så kan nått att längta till :)

Måste lägga till att jag inhandla en ny plånbok, en svart lite av lång med en liten rosett på, mycket söt tycker jag. Bilder kommer upp senare. I natt när jag kommer hem.
Och in handla blekning, för nu börjar det se för jävligt ut i mitt hår, Fetto utväxten. hahha ja vi passar iallafall!
Handla mig lite ny ögonskugga. nån flower palette som den hette ifrån H&M. Åassar utmärkt till en vår make up.
Har fått nån love på ögonskugga. Köpte en förra veckan med :P


Det var då allt för mig.

// Frokensanna

Skolan sucks...

Publicerad 2008-04-06 16:04:00 i ,

Fan då. Vill inte gå i skolan. Det är där all strul finns. Förr gilla man skolan. Fast nu är allt så annorlunda. Vi skulle ha kvar våran MP1C. Trivdes bäst där. Nej fy skola. Vill hellre jobba än att gå i skolan. Skolan suger hårig pung.
Nej men en vecka kvar på apun. Ska väl ha kul så länge det varar.  nej men skolan suger. Usch. Fast typ snart sommarlov så det e inte så långt kvar, när äre . v 24 ? japp v 24. Okej det är 2 månader, fast det e ju lite om man tänker att det var fler månader sen vi börja vårterminen. Fast det är väl hur man gör det åxå. Om jag är begativ så blir det dåligt. Och om jag e posetiv så blir det väl bättre, eller ?
Sånna frågor. Alltså får fane mig nästan panik, äckel skola!! eat my shit säger jag !

Vill ut och gå med, men med vem ? Blondie kunde ju inte. Seeegt.


Negativ dag! Skolan gör mig sur och stressad och allt på skolan,rubbar mitt lugn. !


// Frokensanna507037-1

Trött !

Publicerad 2008-04-05 15:48:21 i ,

Shiit, e skit trött. Orkar inte ens prata i telefon, döör. Har inte vart så här trött på as länge.. Helt sjukt. men kanske blir piggare om jag typ tar en dusch och tar en promenad med Blondie som jag ska göra senare idag.

Blir inte så långa inlägg men orkar inte :P

Caio Frokensanna

Ny blogg.

Publicerad 2008-04-03 23:37:35 i ,

Det här e en ny blogg typ. fan jag vill ha mina gamla inlägg hit. lixom fortsätta på Blogg.se
För att blogdog.se suger pung, jaja, lätt att göra egen, Men ändå inte rolig som blogg.se.
Men kan lägga in alla här :D eller bara länken. hmm satsar på länken :D

---------->  frokensanna.blogdog.se <--------------

Ciao
FrökenSanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela