Sanna

Gårdagen

Publicerad 2010-04-24 14:17:46 i Mitt Sanna,

Igår fika jag med Mange på barnvagnscafét i flanörgallerian. Vi kom fram till att vi inte har träffats på ca 2 år! och det kändes inte så lång tid alls.
Efter det så mötte jag Zandra och vi gjorde lite ärenden sen hem till henne och gjorde mat.
Mot kvällen blev det Interpool med några bekanta och öl. Kom inte hem till pappa förens halv 3.

Det kommer upp bilder när Zandra behagar och lägga upp dom på FB.

Happy happy happy !

Publicerad 2010-04-19 12:22:23 i Mitt Sanna,

Jag är så förbannad GLAD ! jag ska äntligen flytta till en egen lägenhet. Där mitt namn kommer stå på dörren, där jag har mina egna grejer, egna regler, ett förråd med bara mina saker i och ett kylskåp som jag får fylla med vad jag vill! Ett eget place!
När jag skriver på papprena jag och pappa och får nycklarna så kommer jag bli Gävlebo. Jag ska flytta in i en mysig 1:a på 47,5 kvm som ligger 5min ifrån stan typ, hur nära som helst till allt!


En bild på det stora rummet

Gårdagen

Publicerad 2010-04-18 12:42:32 i Mitt Sanna,

Igår blev jag uppraggad utanför Sohlbergs av Erica och Zandra och vi drog till först nån blablahjälpen på brynäs, dollarstore, valboloppismarknad, IKEA och sen sist några affärer i valboköpcentrum. Vi hann med att äta en underbar kotlettrad på IKEA, mums!
Efter minitrippen så skjussa vi hem Zandra och sen drog vi till Erica. Tog det lugnt sen efter 19 tiden kom Zandra till oss och vi börja med maten som blev marinerad kalkonfilé m hemmagjord vitlöksklyvftisar och bea! det var som himlen i munnen. Efter maten dog vi alla tre på soffan.




100% skinnjacka 350:- Valbo loppismarknad (äääälskar den!! )

Rubrik saknas

Publicerad 2010-04-16 20:17:16 i Mitt Sanna,

Hoppas ni inte har saknat mig för mycket! haha..

Jag är hemma hos pappa och tycker synd om mig själv, har fått luftrörskatarr så nu har jag vilat nästan hela veckan. Jobbigt med sjuka för nu har jag missat hela susta veckan på intensivkursen och får inte jobba på arlanda pågrund av:
jag är sjuk och kan inte gå på kursen och bara för jag inte kan det så blev jag typ avskedad utan att ens jobba.. men det sjukaste var att hon sa att det skulle bli en ny i maj men nu har dom ändra sig och dom ska inte ha någon mer... så jag måste lämna in anställningbeviset och allt ! oproffsiga gånger 124689 !
Så den här veckan har inte vart den bästa direkt.
Men imorgon kommer nog solstrålarna Erica och Zandra muntra upp mig till 100% kanske till och med 130%
Vi ska ta en loppistrip och sen lunch på IKEA, haha så umgås vi vänninor i Gävle :)

Flyt

Publicerad 2010-04-05 14:40:45 i Mitt Sanna,

Just nu händer det en massa i mitt liv och det är bara bra saker.
Fått jobb på arlanda och var och hämta papprena igår, börjar med körkortet med att börja på intensivkurs imorgon och ska då vara i Gävle i 2 veckor och då hinner jag träffa alla kompisar extra mycket. Jag har verkligen bra flyt och snart kommer Nicole hem och jag saknar henne till tusen!

<3<3

Skärtorsdags

Publicerad 2010-04-03 15:53:38 i Mitt Sanna,

I torsdags blev det påskmiddag hos Erica med en massa smarrig mat och mycket skratt. Senare på kvällen drog vi till en bekant till Erica på brynäs och hade det roligt.
 












Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela