Sanna

?

Publicerad 2008-04-08 17:07:04 i ,

- Varför sårar vi varandra? Fast vi vet att det sårar en. Det där kommer jag aldrig fatta. Och att en person får aldrig ha nått för sig själv, ett minne, en hemlis eller sak i glädje. Alla ska bara förvränga allt till ett fel. Ja du. Usch på oss alla. Tycker att alla ska tänka efter vad vi gör och säger, att veta all fakta innan vi kläcker ut oss n¨ått. Det e väl A och O i att berätta nått som har hänt, att berätta sanningen? annars är man falsk. Gud va det ordet är väl använt. Man e falsk om man inte berättar nått, om man berättar nått, gör nått, inte gör nått. Det e verkligen förvirrande. Men det gör  att vi alla är falska igentligen. För ingen berättar ju hela sanningen, om vi nu gör det. Så finns det alltid fler som har sin sanningen i en annan synvinkel. Jag säger det, MAn vill verligen flytta till ett helt nytt ställe där ingen känner en. Och skulle nog hoppas att folk har som sitt intresse att sköta sitt eget liv, och har rätten till sina egna liv óch hemligheter. Att alla är mogna och trevliga. Finns det en sån stad nån stanns, så Säg vart den är.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Pauline kommer hit med, ska väl försöka oss på att designa hennes blogg, Ojoj :P

// Frokensanna

Kommentarer

Postat av: pauline

Publicerad 2008-04-10 19:14:31

jag fattar vad du menar .. men samtidigt så tycker jag inte vi ska tala om det där eftersom vi också snackar om andra och lägger oss i .

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela