Sanna

Låt mig dö?

Publicerad 2009-09-06 21:43:14 i Mitt Sanna,

Ja iallafall detta år... Helt värdelöst.


JUNGFRUN
Arbete/pengar
Det blir massor av jobb i år. Sådant du slitit och kämpat med utan att komma ur fläcken börjar äntligen lossna. Du får chanser och erbjudanden som är något utöver det vanliga. Men du måste fortfarande ge allt du har och lite till, inget kommer gratis. Ändå känner du att den motvind som blåst på senare år börjar lätta. Förut har du kämpat utan att få så mycket för det, men nu kommer resultaten sakta men säkert. Så det är bara att fortsätta i samma stil – din uthållighet lönar sig. Kanske kommer du att arbeta med flera olika saker, eller du växlar mellan olika arbetsplatser. Väldigt stimulerande är det i alla fall. Problemet är att du inte vill sätta gränser, och det kan bli för mycket av det goda. Risk för överansträngning alltså. Men du kommer bra överens med både chefer och kollegor, och din kompetens ökar på ett sätt som är märkbart för alla. Mot slutet av året kommer det riktiga lyftet, och då är det också gynnsamt att söka nytt, ännu bättre jobb.
När det gäller pengar bör du fortsätta med din sansade, förnuftiga stil. Det passar dig bäst, för du är sparsam av nauren och ogillar alla former av slöseri med resurser. Eftersom du jobbar så mycket bör rimligen inkomsterna också öka, och du kan antingen lägga undan en del eller betala av på lån. Dock finns den en sak du ska akta dig för, och det är att gå i borgen för någon som inte är solvent! Du vill definitivt inte behöve betala någon annans lån!

Kärlek/Relationer
Dina nära relationer är spännande och utvecklande, men det blir liksom ingen ordning. När allt verkar tryggt och säkert händer det alltid något, och folk beter sig inte som du förväntat. Ibland blir du trött på människor som inte håller sina löften och som till varje pris måste göra uppror mot alla former av förväntningar. Och de i sin tur kan känna sig hämmade av din mer sansade och plikttrogna personlighet. Det finns relationer som tar slut i år, men huruvida det handlar om kärlek eller vänskap är svårt att säga. Tvära kast och oväntade beteenden kan du i alla fall räkna med. Var inte sentimental – det som händer måste hända!
Om du har ett förhållande sedan länge måste ni komma bort från alla mönster ni fastnat i. Du kan nog också lätta lite på dina perfektionskravkrav – du är ofta mer dominerande än du vet om. Det är också bra om du uppmuntrar din partner att utveckla egna intressen.
Är du singel kan du absolut träffa en stor kärlek i år. Då handlar det om eld, hetta och passion, om känslor som förvånar dig själv och får dig att göra saker du normalt skulle backa inför. Du är beredd att trotsa konventionerna för att följa hjärtats röst. Dina nya partner liknar inte den typ du vanligen faller för, och det finns stora skillnader mellan er, bland annat i ålder och bakgrund. Men just det gör också att det blir intressant. De bästa perioderna för kärlek är februari och september-oktober.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela